Șomuzul Preutești a debutat cu victorie în primul meci oficial pe stadionul Nada Florilor - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

Șomuzul Preutești a debutat cu victorie în primul meci oficial pe stadionul Nada Florilor

De    •   Publicat acum 6 ani, 16 martie 2014   •   Fara comentarii

Somuzul Preutesti-Avantul Volovat 16.03 (16)

Astăzi, 16 martie a.c., pe stadionul Nada Florilor din municipiul Fălticeni s-a disputat partida de liga a IV-a de fotbal dintre echipele Șomuzul Preutești și Avântul Volovăț.
Aceasta a fost prima partidă oficială disputată de echipa din Preutești pe stadionul din Fălticeni și care va continua să joace pe în această locație până la finalizarea modernizărilor de la baza sportivă din Preutești.
Cu toate că au evoluat departe de casă, gazdele au avut parte de o galerie numeroasă și activă care și-a încurajat favoriții pe întreaga durată a meciului.

În prima repriză, cele două echipe s-au tatonat, oaspeții reușind să stopeze ofensiva gazdelor. Se anunța un meci bun, cu multe ocazii, chiar dacă până la fluerul de final al arbitrului nu au marcat decât câte un gol, scorul la pauză fiind de 1-1 (pentru gazde a marcat Cătălin VASILIU).

Întorși de la cabine, jucătorii formației din Preutești au pus stăpânire pe joc, pistonați de pe banca de rezerve de președintele clubului, Eduard LICHTENSTEIN, și antrenorul secund George GAGIU și conduși în teren de omul meciului, antrenorul principal și căpitanul echipei, Cătălin VASILIU.
A urmat un meci extrem de frumos făcut de Șomuzul Preutești, drept dovadă stau și cele 4 goluri marcate, dar și lipsa de reacție a adversarului care doar a încasat.
A înscris mai întâi Ovidiu CLIM dintr-o lovitură de la 11 metri, după care a fost rândul lui Alexandru CRĂCIUN printr-un șut puternic la vinclu de la aproximativ 25 metri, după care două reușite ale lui Cătălin VASILIU.

Oficialii echipei Șomuzul Fălticeni sunt foarte mulțumiți de rezultat și speră că vor menține cadența și în meciurile viitoare.
“În prima repriză s-a văzut faptul că  echipa din Volovăț a venit cu dorința de a câștiga acest meci și ne-a pus probleme. Am avut două ocazii bune ratate, nu am reușit să înscriem decât un gol,  iar scorul a fost 1 la 1. Însă în repriza a doua adversarii au obosit și noi, datorită pregătirii efectuate la Vatra Dornei, am reușit să ne impunem și să marcăm încă patru goluri. Urmează un meci greu, cu cei de la Bucovina II Frătăuții Noi, pe care trebuie să îl tratăm cu seriozitate”, ne- declarat antrenorul principal Cătălin VASILIU.

Șomuzul Preutești își menține poziția de lider, cu 39 de puncte acumulate, la o distanță de 4 puncte de următoarea clasată, AS Bradul Putna.

Șomuzul Preutești: Bogdan Georgescu, Sergiu Constantin,Mihai Filip,Răzvan Simion,Narcis Alexandru,Alexandru Crăciun,Adrian Ungureanu,Alexandru Vărvarei,Ovidiu Clim,Cătălin Vasiliu,Radu Vasiliu. Antrenor principal Cătălin Vasiliu, antrenor secund George Gagiu. Președinte Eduard Lichtenstein.

AS Avântul Volovăț: Răzvan Hofbauer,Bogdan Prichici, Marian Sadoveac,Eduard Rîpă, Andrei Bijec,Romeo Rusu, Andrei Grigoriciuc,Vlad Murariu, Cezar Duduță,Răzvan Matei, Vlăduț Leuciuc. Antrenori principal Marius Crăciun,antrenor secund Dumitru Prichici.

Rezultatele din liga aIV-a:

16-03-2014
13:00
ACS Sporting II Suceava 2 – 9  ACS Bucovina II Radauti
16-03-2014
13:00
AS Bradul Putna 1 – 1 CSO Viitorul Liteni
16-03-2014
13:00
AS Minerul Iacobeni 3 – 2 AS Zimbrul Siret
15-03-2014
13:00
CS Gura Humorului 1 – 2 ACS Somuz Falticeni
16-03-2014
13:00
AS Viitorul Veresti 3 – 0 AS Moldova Draguseni
16-03-2014
13:00
AS Progresul Fratautii Vechi 2 – 0 AS Vointa Stroiesti
16-03-2014
13:00
AS Somuzul Preutesti 5 – 1 AS Avantul Volovat

Clasamentul Ligii a IV-a

1 AS Somuzul Preutesti  39p +15
2 AS Bradul Putna 35p +11
3 ACS Bucovina II Radauti  32p +11
4 ACS Somuz Falticeni 31p +10
5 AS Progresul Fratautii Vechi 28p +4
6 AS Minerul Iacobeni  19p -5
7 AS Avantul Volovat  18p -3
8 CS Gura Humorului  18p -6
9 AS Moldova Draguseni  14p -7
10 CSO Viitorul Liteni 14p -7
11 AS Zimbrul Siret  14p -7
12 AS Viitorul Veresti 14p -10
13 ACS Sporting II Suceava  13p -11
14 AS Vointa Stroiesti  9p -12

Mihai SPÎNU
redactor de știri
reporter@ziaruldepenet.ro
Ziarul de pe Net

http://www.youtube.com/watch?v=x2uNxTcoM5o

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 ani, 16 martie 2014
 • de:
 • Ultima modificare: martie 23, 2014 @ 11:06 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string NPP3zv to the field below: