Boxerii antrenați de Gheorghe Butnaru, primii pe podium la Memorialul „Iosif Mattes” de la Iași - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

Boxerii antrenați de Gheorghe Butnaru, primii pe podium la Memorialul „Iosif Mattes” de la Iași

De    •   Publicat acum 6 luni, 30 noiembrie 2019   •   Fara comentarii

Elevii antrenorului Gheorghe Butnaru dovedesc încă o dată că se pot obține rezultate dacă te antrenezi și ești motivat, chiar și atunci când  ai condiții minime de pregătire: o sală încălzită, câțiva saci de box, mănuși și un om priceput care știe să scoată din elevii săi ceea ce este mai bun.

Boxerii antrenați de maestrul Gică au participat ieri,  29.11.2019, la ultima ediție a Memorialului „Iosif Mattes”, competiție organizată de Clubul Sportiv CFR Iași în sala “Nicu Brânzei”din incinta stației CFR Iasi.

Cinci cluburi și-au trimis reprezentanții  în ring pentru a boxa la categoriile lor: CFR Iasi, CSS Unirea Iași, ACS “Nada Florilor” Fălticeni și CS Olimpia Zărnești.
Secția de box Nada Florilor Fălticeni a participat cu doi boxeri: Eduart Muset – la categoria 50 kg, care a obținut locul I, și Roberto Roman – la categoria 57 kg, care a ocupat tot locul I și s-a revanșat față de adversarul său, care îl învinsese în altă competiție desfășurată în luna ianuarie a acestui an.

„Ambii boxeri au intrat în ring cu ambiție și s-a văzut că pregatirea din ultima perioadă a dat roade. Avem și patru fete care își doresc să practice boxul. Au făcut și ele deplasarea la Iași pentru a-i susține pe băieți și pentru a vedea cum se desfășoară o gală de box. Fetele se numesc Marinela, Alexandra, Ema și Amalia, sunt născute în 2006 și învață la Școala Gimnazială Mihail Sadoveanu din Fălticeni (Școala 3 n.r.). Deplasarea s-a putut face cu ajutorul firmei Romfour SRL Fălticeni, o firmă condusă de un om extraordinar care ne-a sprijinit în mai multe rânduri. Fetele, în mod special, îi multumesc domnului Andi Stan pentru că a sprijinit deplasare și au putut urmări pentru prima dată o gală de box și promit pentru anul viitor meciuri spectaculoase”, ne-a declarat antrenorul Gheorghe Butnaru.

SERGIU JIPA

reporter@ziaruldepenet.ro

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 luni, 30 noiembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 30, 2019 @ 1:16 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string bYMpKs to the field below: