Lupta micuţului David cu cancerul, aproape de un final fericit  - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Lupta micuţului David cu cancerul, aproape de un final fericit 

De    •   Publicat acum 4 ani, 21 noiembrie 2016   •   Fara comentarii

 7-3
La numai 2 ani, David a fost diagnosticat cu neuroblastom, o formă de cancer care i-ar fi curmat viaţa dacă nu se intervenea urgent.

Din fericire, băiatul a fost supus la timp intervenţiei de extirpare a tumorii la stomac, însă drumul către vindecarea totală este lung şi anevoios.

Operaţia a fost efectuată de doctorul Pelin Oguzkurt, în data de 11 octombrie, la Spitalul Medical Park din Turcia.

Procedura a durat peste 10 ore, fiind foarte complicată şi riscantă, iar tumora din stomac a fost extirpată în proporţie de 90 %.

La scurt timp, David a început dureroasele şedinţe de chimioterapie, urmând să înceapă şi şedinţele MIBG, speciale pentru neuroblastom.

În momentul de faţă, David răspunde pozitiv la tratament, iar dacă totul va decurge conform aşteptărilor, copilul va fi supus, în luna decembrie, transplantului de măduvă osoasă.

După transplant, băiatul va continua şedinţe de radioterapie pe o perioadă de 5-6 luni, conform schemei de tratament pe care o vor propune medicii specialişti.

Până în prezent, sute de români au donat pentru David, pe platforma de donaţii online a Asociaţiei Salvează o inimă strângându-se peste 10.000 de euro.

Băieţelul mai are nevoie de aproximativ 30.000 de euro pentru a i se achita şedinţele de chimioterapie, radioterapie şi transplantul de măduvă osoasă.

Oricine doreşte să-l ajute pe David să trăiască, poate dona online, pe https://salveazaoinima.ro/campaigns/david-gadei/, prin transfer bancar, în conturile Asociaţiei “Salvează o inimă”: RO05BTRL00701205W82870XX ( cont în lei ), RO28BTRLEURCRT00W8287001 ( cont în euro ), RO68BTRLUSDCRT00W8287001 ( cont în dolari ) sau prin redirecţionarea a 20% din impozitul pe profit datorat de companii.

TĂNASE TASENȚE

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 21 noiembrie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 21, 2016 @ 12:00 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string D39aPV to the field below: