reporter@ziaruldepenet.ro
sâmbătă, august 15, 2020
17 °c
Suceava

Țigări de contrabandă și autovehicule în valoare de peste 250.000 lei confiscate de polițiștii de frontieră suceveni

Ieri, în jurul orei 17, poliţiştii de frontieră au oprit pentru control, în Siret, un autovehicul înmatriculat în Ucraina, condus de G.B., 55 ani, având dublă cetăţenie română şi ucraineană.

Existând suspiciuni că ar transporta ţigări ucrainene, şoferul şi maşina au fost conduse la sediul STPF Suceava pentru efectuarea unui control.

Poliţiştii de frontieră au descoperit în interiorul maşinii, disimulate în cutii de prăjituri, lenjerie şi într-o canistră de combustibil 1.244 pachete ţigări provenite din magazine duty free, în valoare de 14.554 lei.

Conducătorul auto este cercetat pentru contrabandă, țigările au fost confiscate, iar maşina în valoare de 48.000 lei a fost indisponibilizată la sediul instituţiei pentru continuarea cercetărilor.

Pe 10 iulie în jurul orei 22.30, un echipaj al poliţiei de frontieră a efectuat, pe comunicaţia Izvoarele Sucevei – Cârlibaba, semnalul regulamentar de oprire al unui autovehicul, dar șoferul nu a oprit, continuîndu-și deplasarea în mare viteză.

Poliţiştii de frontieră au pornit în urmărirea maşinii, iar la aproximativ 500 metri distanţă au descoperit un microbuz înmatriculat în România, abandonat.

În interiorul acestuia se puteau observa mai multe colete voluminoase, cu ţigări.

Maşina a fost transportată la sediul Sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 14.700 pachete cu ţigări, de diferite mărci, provenite din magazine de duty free.

Ţigările în valoare de 171.990 lei şi maşina, în valoare de 22.500 lei, au fost indisponibilizate.

 

 

SORIN NICA

Următorul Articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Apreciate
  • Comentarii
  • Cele mai recente

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.