Căminele liceelor din municipiul Suceava folosite pentru cazarea persoanele asimptomatice cu COVID-19,  igienizate și pregătite pentru examenele de evaluare și bacalaureat

de | mai 23, 2020 | Știri | 0 comentarii

 

Două cămine și un internat de unități de învățământ din municipiul Suceava nu vor mai folosite în mod gratuit de Spitalului Județean pentru cazarea persoanelor asimptomatice cu coronavirus.

Decizia care va fi luată de consilierii locali în ședința din 27 mai vizează căminele Colegiilor Spiru Haret (847 mp.) și Mihai Eminescu (593 mp.) și internatul Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară (617 mp.).

Aceste spații au fost eliberate pentru a fi igienizate, în vederea demarării activităților didactice de pregătire a examenelor de evaluare și bacalaureat.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...