Atenție la falșii încasatori E.ON: “Încasarea facturilor nu se realizează la domiciliul clienților, nici prin angajații săi, nici prin cei ai prestatorilor de servicii”

de | mai 15, 2020 | Știri | 0 comentarii

Compania E.ON atrage atenția asupra unor falși încasatori care pretind bani de la clienții din mediul rural, sub pretextul încasării facturilor sau a contravalorii unor servicii.

E.ON precizează că încasarea facturilor nu se realizează la domiciliul clienților, nici prin angajații săi, nici prin cei ai prestatorilor de servicii.

Facturile pot fi achitate, ca și până acum, online sau în numerar la Pay Point, Pay Zone, Un – Doi Centru de Plăți, Westaco sau prin POS prin scanarea codului de bare de pe factură la toți comercianții acceptați.

Totodată, clienții pot utiliza mijloacele de plată online cu card bancar, transfer bancar, direct debit, internet banking și mobile banking.

Toate aceste modalități de plată sunt fără comision.

Operațiunile de înlocuire, verificare și citire a contoarelor de gaze naturale sau energie electrică sunt realizate numai de către personalul E.ON sau al prestatorilor de servicii mandatați.

Aceștia pot fi identificați după echipamentul inscripționat cu E.ON și prin legitimația de serviciu, respectiv prin legitimația de serviciu și împuternicire.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...