Șeful SGA Suceava a fost destituit după ce s-a pus în genunchi și s-a rugat în fața instituției

de | apr. 9, 2020 | Știri | 1 comentariu

Daniel Drăgoi, directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Suceava, a fost destituit de conducerea centrală, după ce a îngenuncheat în fața instituției, pentru a se ruga în stil propriu pentru sănătate și ferirea Sucevei și a României de pericolul coronavirusului.

 

 

CITESTE

https://www.ziaruldepenet.ro/2020/04/06/ochiul-soacrei-genunchi-fata-coronavirusului/

 

 

Drăgoi spunea atunci că  ”este un moment în care trebuie să recunoaștem că trebuie să venim cu smerenie și cu rugăciune înaintea lui Dumnezeu să ajute județul Suceava, să oprească această pandemie.

Numai Dumnezeu poate opri această pandemie și pe această cale aș vrea să îndemn toți colegii de la instituțiile publice să ne smerim înaintea lui Dumnezeu”.

După aflarea deciziei de retrogradare, el și-a păstrat gândurile bune: ”Mă rog în continuare și pentru prieteni și pentru dușmani, acum nu e loc pentru răutate”.

Începând de mâine, locul lui Drăgoi la conducerea SGA Suceava va fi luat de Bogdan Piticari.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Foto Facebook

Termeni și CONDIȚII
 • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
 • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
 • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
 • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

1 Comentariu

 1. Alex

  De când a te ruga in public a devenit infracțiune?
  A fost schimbată constituția României și noi nu știm?

  Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...