După ce l-a lăudat pe Flutur că “a mers cu sacrificiul până la capăt”, Cadariu o lasă mai moale: ”Preşedinţii de Consilii Judeţene nu pot fi și directori de spitale”

În urmă cu o săptămână, senatorul PNL de Suceava Daniel Cadariu declara, în contextul pandemiei de coronavirus, despre Gheorghe Flutur – șeful său de partid și al Consiliului Județean, că pe lângă implicarea sa de-a lungul timpului, el a mers cu sacrificiul până la capăt.

Acum este în spital după ce s-a infectat cu coronavirus mergând până în pânzele albe cu găsirea de soluții”.

Azi, Cadariu a mai nuanțat, precizând că  primarii și preşedinţii de Consilii Judeţene administrează instituţiile pe care le conduc şi nu pot fi și directori de spitale, şcoli, aeroporturi sau alte instituţii.

Alte păreri, opinii sau afirmații în legătură cu presupuse responsabilități ale edililor locali raportate la instituții locale aflate în administrarea autorităților locale nu reprezintă decât declarații politice sau frustrări punctuale generate de necunoaștere”.

Medicul” Flutur (potrivit fișei întocmite de DSP Suceava) a primit tratament în Spitalul Județean după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus, de atunci abținându-se să aibă ieșiri în presă.

Lipsa lui de comunicare a fost suplinită neconvingător de parlamentarii locali PNL.

 

 

CITESTE

http://www.ziaruldepenet.ro/2020/03/27/zorescu-da-vina-pe-o-colega-in-cazul-testarii-preferentiale-a-lui-gheorghe-flutur-dintr-o-eroare-regretabila-a-bifat-rubrica-personal-medico-sanitar-si-a-completat-gresit-da/

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string PMEmir to the field below: