După ce l-a lăudat pe Flutur că “a mers cu sacrificiul până la capăt”, Cadariu o lasă mai moale: ”Preşedinţii de Consilii Judeţene nu pot fi și directori de spitale”

de | apr. 9, 2020 | Știri | 0 comentarii

În urmă cu o săptămână, senatorul PNL de Suceava Daniel Cadariu declara, în contextul pandemiei de coronavirus, despre Gheorghe Flutur – șeful său de partid și al Consiliului Județean, că pe lângă implicarea sa de-a lungul timpului, el a mers cu sacrificiul până la capăt.

Acum este în spital după ce s-a infectat cu coronavirus mergând până în pânzele albe cu găsirea de soluții”.

Azi, Cadariu a mai nuanțat, precizând că  primarii și preşedinţii de Consilii Judeţene administrează instituţiile pe care le conduc şi nu pot fi și directori de spitale, şcoli, aeroporturi sau alte instituţii.

Alte păreri, opinii sau afirmații în legătură cu presupuse responsabilități ale edililor locali raportate la instituții locale aflate în administrarea autorităților locale nu reprezintă decât declarații politice sau frustrări punctuale generate de necunoaștere”.

Medicul” Flutur (potrivit fișei întocmite de DSP Suceava) a primit tratament în Spitalul Județean după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus, de atunci abținându-se să aibă ieșiri în presă.

Lipsa lui de comunicare a fost suplinită neconvingător de parlamentarii locali PNL.

 

 

CITESTE

https://www.ziaruldepenet.ro/2020/03/27/zorescu-da-vina-pe-o-colega-in-cazul-testarii-preferentiale-a-lui-gheorghe-flutur-dintr-o-eroare-regretabila-a-bifat-rubrica-personal-medico-sanitar-si-a-completat-gresit-da/

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...