Seredenciuc cere proprietarilor de pensiuni din județul Suceava să le pregătească pentru carantină

În lipsa președintelui Gheorghe Flutur, vicepreședintele Consiliului Județean Suceava Viorel Seredenciuc a reamintit azi că, în condiţiile în care se apropie Sărbătorile Pascale, este de aşteptat o creştere a numărului sucevenilor care se vor întoarce în judeţ, marea majoritate a acestora urmând să fie plasaţi în carantină.

El a făcut apel către sucevenii din străinătate  să fie conştienţi că dacă vor veni în această perioadă acasă, vor fi plasaţi automat în carantină”. 

Totodată, Seredenciuc a cerut proprietarilor de pensiuni și hoteluri să pună la dispoziție spații pentru carantină,  să dea dovadă de solidaritate în aceste momente și să conștientizeze faptul că trebuie să fim împreună și la bine și la greu. 

Au fost stabilite spații suplimentare de carantină în aproximativ opt pensiuni, însă necesarul va fi mai mare”. 

În ceea ce privește asigurarea spațiilor de cazare  pentru cadrele medicale ale Spitalului Județean care vor sta în carantină, pentru a nu exista pericolul infectării familiilor, au fost identificate două hoteluri și două pensiuni în municipiul Suceava și în imediata apropiere.

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

2 comentarii la „Seredenciuc cere proprietarilor de pensiuni din județul Suceava să le pregătească pentru carantină

 • 8 aprilie 2020 la 14:31
  Permalink

  Ba pnlisti, l-ati ascuns pe flutur?E rusinos?Lasii si incompetentii se ascund sub fusta muierii.In loc sa fie in transee cu personalul medical, flutur sta sacuns ca un sobolan.Rusine pnl,voi ne-ati adus in situatia asta.

  Răspunde
  • 9 aprilie 2020 la 15:57
   Permalink

   Sa sugi p–a PNL-ului si sa ii pupi in coor pe PSD-isti. Ne meritam soarta, hulim oamenii care au facut ceva pentru comunități si iubim scursurile comuniste.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 5pZaQT to the field below: