Prefectura Suceava solicită cetățenilor să fie conciși la linia #VREAURASPUNS

de | apr. 6, 2020 | Știri | 0 comentarii

Linia dedicată #VREAURASPUNS 0755.140.275 a devenit funcțională pe 4 aprilie – ora 17 special pentru a răspunde întrebărilor sucevenilor referitoare la modul în care se pot deplasa atât în zona de carantină, în zona de protecție dar și între cele două zone.

Până pe 6 aprilie ora 12 au fost recepționate 371 apeluri telefonice, din care au fost soluționate 171.

”Având în vedere numărul mare de apeluri ce nu au putut fi preluate din rațiuni obiective, rugăm din nou cetățenii care apelează această linie telefonică să prezinte cât mai concis problema cu care se confruntă și să ofere răspunsuri scurte, lămuritoare la întrebările operatorului.

Este necesară această conduită  pentru a minimiza, la maxim posibil, timpul de așteptare pentru celelalte apeluri  solicită Prefectura Suceava.

De asemenea, au fost transmise 162 emailuri care au fost soluționate în integralitate în intervalul de 24 ore de la primire.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...