“Uniți contra coronavirusului”: CSU Suceava lansează licitații de tricouri, banii adunați vor fi direcționați Spitalului Județean

de | apr. 5, 2020 | Sport | 0 comentarii

Echipa masculină de handbal CSU Suceava a demarat campania ”Uniţi contra coronavirusului” pe pagina de Facebook, prin care tricouri ale unor sportivi români şi străini sunt scoase la licitaţie în folosul comunităţii locale, grav afectată de pandemia de coronavirus.

”Suceava trece prin momente grele, trebuie să rămânem uniţi şi să ne mobilizăm fiecare, pentru că orice ajutor în lupta dusă pe viaţă şi pe moarte împotriva coronavirusului este binevenit.

Am decis să organizăm pe Facebook o licitaţie de tricouri purtate de jucători cunoscuţi din ţara noastră şi din străinătate, cel mai important fiind al francezului Nikola Karabatic, unul dintre cei mai buni handbalişti din toate timpurile” se arată în mesajul clubului.

Banii strânşi vor fi direcţionaţi către Fundaţia Umanitară NORD 2001, urmând să fie puși la dispoziția Spitalului Județean.

Regulamentul campaniei prevede ca fiecare licitaţie de tricou să rămână activă 7 zile din momentul în care a fost urcată pe Facebook.

Preţul de pornire este de 150 lei pe tricou, cu excepţia celui purtat de Nikola Karabatic, pe când evolua la Barcelona, care pleacă de la 450 lei.

 –

RADU OSTAFIE

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest