Partidul Verde Suceava: ”Actualul Guvern incolor, insipid protejează distrugătorii de pădure”

de | apr. 5, 2020 | Știri | 0 comentarii

Dan Acibotăriţă, preşedintele Partidului Verde Suceava, a trimis azi presei un comunicat în care atrage atenția că, după instalarea stării de urgență,  pădurea din județ este mai batjocorită ca niciodată”.

El aduce dovezile sutelor de fotografii postate pe rețelele de socializare,  unde ne sunt prezentate camioane, tiruri pline de lemn, semn că restricțiile impuse de președinte, de Guvern, nu reprezintă o piedică, ci doar o pârtie liberă la tăiat, furat sau distrus pădurea.

În perioada cât este activă starea de urgență, credem că nimeni nu-i mai poate opri pe cei care taie/fură lemnul din simplul motiv că toți sunt ocupați sau liberi, iar Poliția, Jandarmeria și Armata păzesc noul virus.

Restricțiile legate de circulație sunt valabile numai pentru populație, dar camioanele sau tirurile care duc lemnul nu se încadrează la acestă categorie.

Drumul este atât de liber, încât ai zice că toate sunt puse la dispoziția celor care vor să distrugă pădurile românești.

Actualul Guvern incolor, insipid, care protejează distrugătorii de pădure are obligația să se gândească și la viitorul copiilor noștri.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest