Trifan despre închiderea Spitalului din Câmpulung Moldovenesc: “Chiar și spălătoresele au fost afectate”

de | apr. 4, 2020 | Știri | 0 comentarii

Elena Manuela Trifan, director interimar al Direcției de Sănătate Publică Suceava, ne-a declarat azi că spitalul din Câmpulung Moldovenesc a fost închis integral, deoarece ”cazurile existente nu mai permiteau asigurarea liniilor de gardă și îngrijirea pacienților, chiar și spălătoresele au fost afectate.

7 pacienți mai aveau în spital, erau pozitivi, se vor transfera la alt spital din Suceava”.

La fel ca și în cazul spitalului de la Fălticeni, șefa DSP Suceava nu a putut să ne spună câți angajați ai spitalului Câmpulung au fost infectați cu COVID-19 deoarece nu are această informație.

Ieri la amiază, la spitalul din Câmpulung erau testați pozitiv 28 de angajați. Pacienții care erau aduși la acest spital vor fi direcționați de acum spre Gura Humorului, Rădăuți și Vatra Dornei.

 

SERGIU JIPA

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest