Col. Derioiu, managerul Spitalului Județean Suceava: ”Scopul nostru este de a deschide spitalul și pentru urgențele care nu sunt infectate cu COVID-19”

de | apr. 4, 2020 | Știri | 0 comentarii

Colonelul medic Daniel Derioiu, managerul Spitalului Județean Suceava, a declarat azi pentru  Radio România Actualități  că echipa pe care o coordonează a evaluat resursa umană și dotările existente, asigurând continuitatea actului medical după dezinfectarea unității, conform indicațiilor epidemiologice.

El a spus că  ”am luat măsuri pentru a diminua impactul contaminării și am instruit întreg personalul medical, deoarece degeaba avem echipamente dacă nu știm să le îmbrăcăm și să le dezbrăcăm”.

Derioiu a mai spus că  “scopul nostru aici este de a deschide spitalul și pentru urgențele medico-chirurgicale care nu sunt infectate cu COVID-19.

Spitalul Suceava este de importanță strategică pentru comunitatea locală și trebuie neapărat să facem acest lucru”.

Azi, 10 medici militari de diferite specialităţi (anestezie, boli infecţioase, pneumologie, medicină internă, cardiologie, radiologie, chirurgie generală, ortopedie traumatologică, gastroenterologie şi medicină de urgenţă) şi 10 subofiţeri sanitari din cadrul Spitalului Militar Cluj-Napoca au plecat spre Suceava pentru o perioada de 2 săptămâni, aceştia urmând să asigure continuitatea în unitatea medicală suceveană.

După această perioadă, personalul medical va fi înlocuit cu o altă echipă din cadrul aceleiași unități medicale clujene.

 

BEATRICE OȘEAN

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest