Carmen Uscatu dezvăluie achizițiile făcute de primarul Coman în timp ce spitalul nou stă închis: “Văd din SEAP că primăria a luat fonduri europene pentru parculețe. Doamne ferește să fi luat pentru spital!”

de | apr. 4, 2020 | Știri | 0 comentarii

Fălticeneanca Carmen Uscatu i-a scris pe pagina sa de socializare primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, căruia i-a reproșat că nu a reușit să deschidă noul spital în 8 ani de mandat, cu atât mai mult cu cât edilul a avut un Consiliu Local favorabil (15 consilieri PSD din totalul de 19 consilieri).

Ea a postat o imagine din SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) în care se vede că Primăria Fălticeni a achiziționat cu fonduri comunitare, în plină pandemie, un parc de distracție pe care a cheltuit 84.1000 de lei (aproximatin 17.500 euro).

 

 

Redăm integral mesajul:

 

“LOCUL UNDE NU S’A ÎNTÂMPLAT NIMIC
(Târg moldovenesc din 1890)

Vinovăția, bat-o vina.
Asta mă împinge să scriu această postare.

Catalin Gheorghe Coman este primar în Fălticeni de 8 ani, din 2012. Este primar PSD și are 15 din cei 19 consilieri din același partid.
Fălticeni este orașul ăla de lângă Suceava unde se construiește un spital de 27 de ani. de 27 de ani!

ȘI în ultimii 8 ani domnul primar nu a reușit să finalizeze acest spital. incompetență? rea voință? nepăsare?

orice OM ar trebui să înțeleagă azi că, prin ceea ce a făcut sau a ales să nu facă, este responsabil pentru VIAȚA a cel puțin unui OM care poate mâine nu va mai fi.

mereu m-am întrebat ce pot eu să fac pentru fălticeni. și nu am făcut nimic. azi am ales să-i scriu primarului. probabil e prea târziu. sau nu? cred că are obligația morală să facă rost de bani în cel mai scurt timp și să deschidă spitalul de la fălticeni.
ce nu a făcut sau a amânat 8 ani trebuie să facă AZI.
cu flutur, cu oamenii de afaceri din fălticeni, cu biserica, cu fiecare om care e acolo. sau aici. cu guvernul, cu ministerul. cu oamenii de afaceri din țară. să ceară ajutor. cu presa. sunt mulți acum deschiși să asculte. și să vadă. căci ce se întâmplă acum la suceava vede o țară întreagă.

hai, domnule primar, că poți. ești la cârmă și oamenii ar trebui să te urmeze dacă vor vedea că îți pasă de ei. în al 12 lea ceas.

PS1
văd din seap că primăria a luat fonduri europene pentru parculețe. doamne ferește să fi luat pentru spital.
PS2
Primar Cătălin Coman este fiul profesoarei mele de sport din liceu. doamna profesoară își ținea orele de sport plecând de la premisa că ora dumneaei e cea mai importantă. își ținea orele de sport considerând că sportul e foarte important pentru fiecare dintre noi. dacă toți am considera asta despre meseria noastră lucrurile ar merge bine în țara asta.”

 

SERGIU JIPA

sergiu@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest