ALARMANT! 44 de cadre medicale de la Spitalul municipal Fălticeni sunt infectate cu coronavirus! Conducerea unității fălticenene refuză să comunice cu presa!

Șefa Direcției de Sănătate Publică Suceava, Elena Manuela Trifan, a aflat între timp numărul angajaților infectați cu coronavirus: este vorba despre 44 de cadre medicale la Spitalul municipal Fălticeni și 67 de cadre medicale și 7 pacienți la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc.

Am încercat să obținem un punct de vedere din partea conducerii Spitalului municipal Fălticeni, însă atât managerul Vlad Morariu cât și directorul medical Dorin Vâlceanu nu răspund la telefon, cu toate că am încercat să îi contactăm în repetate rânduri și le-am transmis și pe prin SMS solicitarea noastră de a primi informațiile necesare informării cetățenilor municipiului.

 

 

 

SERGIU JIPA

sergiu@ziaruldepenet.ro

2 comentarii la „ALARMANT! 44 de cadre medicale de la Spitalul municipal Fălticeni sunt infectate cu coronavirus! Conducerea unității fălticenene refuză să comunice cu presa!

 • 4 aprilie 2020 la 20:01
  Permalink

  Tot Rambu și Flutur sunt de vina? Oare nu medicii care efectiv sunt niste ignoranți și nu respecta regulile si procedurile pe timp de pandemie?

  Răspunde
  • 4 aprilie 2020 la 20:19
   Permalink

   Nu. Nu sunt medicii vinovati. Nu sunt medicii ignoranti. Sunt vinovati cei care au chemat la spital tot personalul medical (medici, asistente, infirmieri, etc) si nu au testat la timp tot personalul si au vrut sa ascunda. Si au amenintat personaul. Exact cum s-a procedat la suceava. Va suna cunoscut?
   Se stie de pe data de 23 sau 24 martie despre primul medic de la Falticeni infectat cu noul coronavirus. S-a facut ceva? Nu. Personalul medical a fost chemat in continuare la servici.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string yBkIdV to the field below: