Grețos!  Cadariu îl albește pe Flutur: “A mers cu sacrificiul până la capăt, este în spital după ce s-a infectat, mergând până în pânzele albe cu găsirea de soluții”

de | apr. 2, 2020 | Știri | 1 comentariu

După ce o perioadă consistentă a tăcut mâlc, senatorul PNL de Suceava Daniel Cadariu a fost pus de șefii lui să iasă în presă cu un apel îndreptat chiar împotriva Guvernului liberal Orban.

Azi, Cadariu a transmis că solicită Ministerului Sănătății să revină asupra deciziei de a transforma Spitalul Județean Suceava în unitate COVID-19.

”Mă alătur celorlalte voci din județ de la persoane publice, precum președintele Consiliului Județean Gheorghe Flutur, medici, politicieni sau voci ale societății civile care au spus un NU ferm transformării Spitalului Județean în spital COVID-19.

Încă mai cred că e posibil ca Spitalul Județean Suceava să fie lăsat să-și facă menirea de spital de urgență și, dacă e nevoie totuși pentru bolnavii de COVID-19, să fie alocate doar Spitalul Vechi și eventual o aripă din spitalul nou, mergând pe ideea că oricum într-o săptămână-două sperăm ca medicii să treacă peste problemele create de infectările cu coronavirus și să se poată întoarce la muncă”, spune Cadariu.

Pentru a mai îndulci criticile care îi vizează în special pe Flutur și pe fostul manager Vasile Rîmbu, Cadariu este de părere că  ”două greșeli, una de management medical și alta de management  uman ale fostei conduceri, nu pot anula eforturile supraomenești de pe parcursul ultimilor 12 ani care au transformat un spital județean comunist ce stătea să se dărâme în unul regional la standarde ce depășesc cerințe UE”.

În comunicatul de presă, Cadariu îi dedică un scurt omagiu șefului său Flutur:  În legătură cu președintele Flutur, pe lângă implicarea sa de-a lungul timpului, el a mers cu sacrificiul până la capăt.

Acum este în spital după ce s-a infectat cu coronavirus, mergând până în pânzele albe cu găsirea de soluții”.

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

1 Comentariu

  1. Faleza

    Daaaa, loviti in el, Flutur e vinovat, el si doar el, din cauza lui e situatia asta, el a creat-o, el a infectat judetul, el și PNL-ul care guverneaza de 3 luni, nimeni altii…huuuuuu, pe ei…sa vina salvarea noastră, sa vina adevaratii romani, sa vine PSD….uraaaaa, uraaaaa, uraaaaa…il asteptam pe domnul STAAAANNNNNN, el e presedintele de care are nevoie judetul Suceava, doar el ne poate salva…URAAAAA, URAAAAA, URAAAAA…..rupeti-i capului Flutur, nu a făcut nimic pentru Suceava…HUUUUUU….PSD, PSD, PSD !

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest