Coronavirus: acțiuni de dezinfecție a străzilor și blocurilor din Fălticeni

de | apr. 1, 2020 | Știri | 0 comentarii

În perioada 3 – 6 aprilie, Primăria Fălticeni şi Direcţia de Utilităţi Publice vor organiza o nouă acţiune de dezinfecţie a străzilor şi trotuarelor care aparţin domeniului public, precum şi a scărilor de bloc.

Acţiunea se desfăşoară cu utilaje ale Cooperativei Agricole locale Livezile, puse la dispoziţie benevol de către membrii cooperativei.

Pentru dezinfecţia pe trotuare, alei şi blocuri vor fi utilizate atomizoarele aflate în dotarea Direcţiei de Utilităţi Publice.

În măsura posibilităţilor, posesorii de autoturisme sunt rugaţi să le mute temporar în garaje sau în curţi.

Proprietarii de apartamente / locatarii sunt rugaţi să evite circulaţia pe casa scării timp de 2 ore, după aplicarea substanţei dezinfectante.

 

 

DANIEL BOGHIȚA

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest