Lungu, mesaj steril după carantinarea municipiului Suceava: “Am avut o discuție cu primul ministru Orban, m-a asigurat ca este alături de suceveni”

de | mart. 31, 2020 | Știri | 0 comentarii

Depășite de explozia cazurilor de coronavirus, autoritățile sucevene fac mereu apel la calm și disciplină din partea populației.

Primarul PNL Ion Lungu a emis marți un mesaj în care reamintește câteva prevederi  ale măsurii de carantinare a municipiului Suceava, adăugând  viața noastră se va desfășura ca și  până astăzi,   cu respectarea ordonanțelor  militare anterioare, la care se aplica aceste  măsuri  de intare – ieșire în zona de carantină.

Chiar  dacă este o  situație dramatică, aceste  măsuri  sunt luate pentru a ne proteja pe noi, pentru a proteja viețile noastre, pentru depășirea cât mai rapidă a acestei epidemii și întoarcerea la starea de normalitate.

Am avut o discuție la ora 23.30  (noaptea de 30 / 31 martie – n.r.)  cu primul ministru Ludovic Orban, care m-a asigurat ca este alături de Suceava, de suceveni și ne va ajuta să depășim cu bine acest moment dificil.

Să ne rugăm  la Dumnezeu să ne dea răbdare și înțelepciune  să depășim acest moment greu din viața orașului nostru”.

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...