Lungu, mesaj steril după carantinarea municipiului Suceava: “Am avut o discuție cu primul ministru Orban, m-a asigurat ca este alături de suceveni”

Depășite de explozia cazurilor de coronavirus, autoritățile sucevene fac mereu apel la calm și disciplină din partea populației.

Primarul PNL Ion Lungu a emis marți un mesaj în care reamintește câteva prevederi  ale măsurii de carantinare a municipiului Suceava, adăugând  viața noastră se va desfășura ca și  până astăzi,   cu respectarea ordonanțelor  militare anterioare, la care se aplica aceste  măsuri  de intare – ieșire în zona de carantină.

Chiar  dacă este o  situație dramatică, aceste  măsuri  sunt luate pentru a ne proteja pe noi, pentru a proteja viețile noastre, pentru depășirea cât mai rapidă a acestei epidemii și întoarcerea la starea de normalitate.

Am avut o discuție la ora 23.30  (noaptea de 30 / 31 martie – n.r.)  cu primul ministru Ludovic Orban, care m-a asigurat ca este alături de Suceava, de suceveni și ne va ajuta să depășim cu bine acest moment dificil.

Să ne rugăm  la Dumnezeu să ne dea răbdare și înțelepciune  să depășim acest moment greu din viața orașului nostru”.

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string pEve4r to the field below: