Autoritățile au anunțat decesul încă unei sucevence infectate cu coronavirus

de | mart. 31, 2020 | Știri | 0 comentarii

Grupul de Comunicare Strategică din cadrul guvernului a raportat alte 3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numărul total pe țară ajungând la 68.
Deces 66
Prima persoană raportată este o femeie , 73 de ani, din județul Suceava, căreia i s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 în data de 26.03.2020, probe care au fost testate la INCDMM Cantacuzino.
Ea a fost confirmată infectată pe data de 28.03.2020 și a decedat ieri, 29.03.2020.
Ancheta epidemiologică este în curs. Ea este cea de-a 24 victimă din județul Suceava.
Deces 67
Cel de-a doua persoană decedată este Bărbat, 69 de ani, din județul Iasi. A fost testat cu rezultat pozitiv pe 28.03.2020. S- a internat la SCBI Iasi în data de 29.03.2020; probele biologice pentru COVID 19 au fost testate la SCBI Iasi. Data deces: 30.03.2020. Bărbatul suferea de HTA (hipertensiune arterială).
Deces 68
Ultimul deces declarat: o femei de 81 de ani, din județul Mehedinti. Ea a fost internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Craiova. S-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 în data de 28.03.2020 care au fost testate la INCDMM Cantacuzino. Femeia a fost confirmată pozitiv pe 29.03.2020 și a decedat a doua zi, pe 30.03.2020.
Antecedente patologice: HTA, cardiopatie ischiemica cronica, obezitate gradul III. Ancheta epidemiologică este în curs
Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...