Stan îi cere noului ministru al Sănătății 5 milioane euro pentru finalizarea spitalului din Fălticeni

de | mart. 30, 2020 | Știri | 1 comentariu

Aproape că nu este zi în care șeful PSD Suceava Ioan Stan să nu lanseze informări de presă referitoare la necesitatea deschiderii urgente a noului spital din Fălticeni, în contextul creșterii pericolului COVID-19.

Luni, el a adresat o interpelare noului ministru liberal al Sănătății Nelu Tătaru, în care spune că  acum aveți posibilitatea de a rezolva acestă chestiune pentru totdeauna, acum puteți tranșa acestă situație, puterea de decizie aparținându-vă în totalitate.

Vă amintim că tot dumneavoastră, cunoscând realitatea din teren, ați fost cel care a avansat atunci propunerea ca spitalul de la Fălticeni să devină,  în timpul acestei pandemii, spital de sprijin pentru cazurile non- COVID 19, idee deosebit de bună având în vedere problemele cu care se confruntă acum unitatea spitalicească județeană.

 

 

Stan îl roagă pe Tătaru să aloce cele 5 milioane euro necesare achiziționării de aparatură medicală, subliniind că acordurile cu furnizorii sunt deja finalizate și că tot ce mai trebuie pentru ca noul spital de la Fălticeni să deservească pacienții sunt banii respectivi.

La fel ca și în comunicatele anterioare, Stan încheie cu  vă rugăm să aveți în vedere că eventualul refuz al Guvernului de a oferi suma menționată în regim de urgență reprezintă, în contextul actual, o lipsă de responsabilitate și o nepăsare crasă la adresa sucevenilor”.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

1 Comentariu

  1. Emil

    Cine a selectat furnizorii? Si de medici de unde face rost, Domnul Stan? Îi scoate din palarie?

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...