Mulți suceveni amendați deoarece nu repectă măsurile stării de urgență: contravenții în valoare de 298.957 lei într-o singură zi, pentru încălcări privind circulația persoanelor 

de | mart. 29, 2020 | Știri | 0 comentarii

Monitorizarea respectării măsurilor dispuse pentru prevenirea și combaterea COVID 19, s-a desfășurat ieri, 28.03.2020 prin implicarea unor efective formate din 248 de  polițiști, 93 de polițiști locali, 39 de militari MAPN si 188 de jandarmi, care au realizat acțiuni pentru verificarea la domiciliu a persoanelor aflate în autoizolare, verificarea locațiilor de carantinare sau a societăților comerciale pentru impunerea interdicțiilor pe timpul Stării de Urgență.

Verificarea realizată de echipele mixte a vizat 4392 de persoane aflate în izolare voluntară la domiciliu sau în carantină instituționalizată și 114 unități economice, fiind aplícate 208 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor privind circulația persoanelor cu o valoare total de 298.957 lei. De asemenea a fost întocmit un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

“La nivelul județului Suceava, la data de 28.03.2020, ora 18.00 erau 4309 persoane în izolare voluntară la domiciliu și 517 persoane în carantină instituționalizată.
Asigurăm cetățenii că toate efectivele din sistemul de siguranță și ordine publică din județul Suceava sunt la datorie și acționează în sistem integrat pentru creșterea gradului de siguranță publică pentru cetățeni, dar și  pentru a preveni și limita răspândirea infecției cu noul Coronavirus – Covid 19″, a transmis Prefectura Suceava.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...