Consiliul Județean Suceava alocă în regim de urgență fonduri pentru spitalele din Suceava și Rădăuți

de | mart. 29, 2020 | Știri | 0 comentarii

Consiliul Județean Suceava se reunește din nou mâine de urgență pentru alocarea de fonduri necesare pentru Spitalul Județean Suceava și pentru Spitalul Municipal din Rădăuți
Consilierii județeni vor fi chemați mâine de urgență să aprobe alocarea de noi fonduri pentru Spitalul Județean de Urgență din Suceava și pentru Spitalul Municipal din Rădăuți.
Astfel, pentru Spitalul Județean din Suceava vom aloca fonduri pentru un aparat de testare, un aparat de ventilație și două autoclave.
De asemenea, se alocă suma de 1 milion de lei pentru Spitalul Municipal din Rădăuți.
“Vom aloca și fonduri necesare pentru cheltuielile legate de cazarea medicilor delegați  la Spitalul Județean Suceava din alte județe pentru asigurarea continuității actului medical pe perioada carantinării medicilor suceveni.
Recent, Consiliul  Județean Suceava a alocat Spitalului Județean de Urgență, prin Hotărârea nr.  46 din 23 martie 2020, suma de 7 milioane lei pentru achiziționarea a 44 aparate de ventilație care vor fi folosite în secțiile de Boli infecțioase și Pneumologie pentru tratamentul cazurilor de infectare cu noul coronavirus SARS-CoV-2. 
Pentru creșterea capacității de testare la nivelul județului Suceava, încă din data de 19 martie, Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a solicitat Ministerului Sănătății un aparat de testare pentru Spitalul Județean și aprobarea pentru instruirea a patru persoane (doi medici și două asistente) la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din București”, a transmis  vicepreședintele CJ Suceava, Viorel Seredenciuc.
Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...