VIDEO Imnul României a răsunat prin megafoanele autospecialelor de poliție

de | mart. 28, 2020 | Știri | 0 comentarii

Astăzi, la ora 17.00, în semn  de solidaritate cu cei care respectă măsurile de autoizolare, pe întreg județul Suceava din megafoanele autospecialelor de poliție a răsunat Imnul României “Deșteaptă-te, Române!”.
“Suntem o națiune de învingători și doar impreuna vom  putea învinge! Vă asigurăm ca suntem permanent în stradă pentru siguranța dumneavostră și suntem pregătiți să facem față oricărei provocări. În seara aceasta, la ora 21 Imnul României se va auzi din nou. La fel, maine la ora 17 și 21. E o manifestare de respect față de România și un nou îndemn la responsabilitate.
Ps: multumim sucevenilor care au aplaudat de la balcoane momentul care a dat destule emotii si polițiștilor. Nu trebuie sa ne fie rusine de sensibilitate si sentimente…si noi am avut lacrimi în ochi….  
TOTUL VA FI BINE!”, au transmis reprezentanții IPJ Suceava.

Imnul României a răsunat prin megafoanele autospecialelor de poliție

Publicată de Ziarul de pe Net pe Sâmbătă, 28 martie 2020

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest