Colegiul Medicilor Suceava: “Insistăm şi rugăm toţi factorii decizionali să adopte cât mai urgent măsuri pentru echilibrarea activităţii din toate secţiile spitalului județean”

de | mart. 28, 2020 | Știri | 0 comentarii

Colegiul Medicilor Suceava este profund îngrijorat de situaţia dezastruoasă din Spitalul Judeţean Suceava, situaţie care se agravează de la o zi la alta. Insistăm şi rugăm toţi factorii decizionali să adopte cât mai urgent măsuri pentru echilibrarea activităţii din toate secţiile spitalului. Ar fi necesară o secţie U.P.U COVID.

Pentru a întări cele afirmare, reprezentații Colegiului Medicilor Suceava au transmis mesajul unui medic din Spitalul Judetean Suceava:
“Vă rog din suflet, faceţi ceva. La Spitalul Judetean Suceava este haos. Ce se întâmplă astăzi la Suceava nu e un accident. Se poate extinde. Avem nevoie de unitate U.P.U COVID. Avem nevoie să aducem lucrătorii sanitari înapoi în spitale. Trebuie ordonanţă de urgenţă prin care cei din domeniul sanitar, negativi să fie aduşi la muncă. Să fie reţinuţi la domiciliu numai cei pozitivi şi  simptomaticii. Revolvaţi problema cât mai repede!! Timpul curge în defavoarea tuturor. AJUTOR!!”

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest