TPL Suceava suspendă transportul de pasageri sâmbăta și duminica

de | mart. 27, 2020 | Știri | 0 comentarii

Primăria Suceava anunță că, începând din acest weekend și pe toată perioada în care este decretată Starea de Urgență, autobuzele TPL nu vor circula sâmbăta și duminica.

Se vor efectua doar curse speciale pentru cei care merg la serviciu, în acest sens fiind purtate discuții cu angajatorii din municipiu, pentru a stabili un program potrivit.

În cazul în care sunt și alte solicitări pentru curse speciale, puteți lua legătura cu conducerea TPL – 0744 535 345

În intervalul lunivineri, programul rămâne același, autobuzele nu vor circula între 9.00 – 14.00, dar vor fi pe traseu între 4.30 – 9.00 și 14.00 – 22.00, după următoarele frecvențe: liniile 2 și 4 program din 15 în 15 minute; linia 30 va circula din 75 în 75 de minute;  linia 15 va circula din 60 în 60 de minute; linia 5 va circula din 30 în 30 minute;  linia 17 va circula din 75 în 75 minute.

Liniile 29 și 1 se suspendă pe perioada în care este decretată Starea de Urgență.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...