Două gospodării afectate de incendiu, în Frumosu

 

În această dimineață, militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Frumosu, au intervenit cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în satul Deia, comuna Frumosu.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la anexele gospodărești din două gospodării, cu pericol de propagare la casele de locuit ale celor doi proprietari.

La prima gospodărie au ars adăpostul de animale pe o suprafață de aproximativ 72 mp., o magazie din lemn pe 24 mp., circa 2 tone de furaje și bunuri gospodărești și s-a degradat o suprafață de aproximativ 10 mp. din pereții locuinței.

La al doilea proprietar au ars adăpostul de animale pe 40 mp., o șură din lemn pe 32 mp., un atelier de tâmplărie pe 20 mp., o magazie din lemn pe 20 mp. și scule electrice.

Incendiul a izbucnit din zona adăpostului de animale, din prima gospodărie menționată, cel mai probabil din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect, neizolat corespunzător.

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

Foto : ISU Suceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string JSRwmJ to the field below: