Criza coronavirus: Conducerea Spitalului Județean Suceava a solicitat DSP obținerea cât mai rapidă a rezultatelor testărilor personalului medical și efectuarea în regim prioritar a testelor asupra întregului personal medical

de | mart. 27, 2020 | Știri | 0 comentarii

Conducerea Spitalului Județean Suceava a reluat comunicarea cu presa, anunțând măsurile dispuse pentru limitarea cazurilor de coronavirus.

Printr-un comunicat se precizează că au fost activate Celula de urgență și Planul Alb la nivelul tuturor secțiilor, a fost solicitată eșaloanelor superioare sprijinirea în acoperirea deficitului cu personal medical și a fost demarată procedura de încadrare, în regimul stării de urgență, pe o perioadă de 6 luni, a personalului medical mediu : asistente și infirmiere.

Informația este postată pe site-ul spitalului.

De asemenea, a fost reorganizat personalul medical pe secții, în funcție de urgențele medicale și numărul de pacienți și a fost organizat personalul neoperativ (TESA) ce-și desfășoară activitatea în birouri aglomerate, în lucrul pe schimburi.

A fost solicitat Direcției de Sănătate Publică Suceava sprijin în obținerea cât mai repede a rezultatelor efectuate asupra personalului medical propriu, dar și efectuarea în regim prioritar a testelor asupra întregului personal medical, precum și achiziționarea de aparatură de înaltă tehnicitate în spijinul luptei împotriva acestei pandemii, cu finanțare de la Consiliul Județean și bugetul de stat, printre care : analizator chemiluminiscență maglumi 800, aparat de ventilație pentru urgență staționar Oxylog,  autoclav 23 litri.

Asigurăm opinia publică suceveană că personalul medical al acestui spital va continua să fie fidel profesiei și nevoilor cetățeanului, chiar și acum când este expus virusului COVID-19 mai mult decât oricine altcineva”  precizează conducerea Spitalului Județean Suceava.

BEATRICE OȘEAN

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...