PLUS Suceava, apel public la solidaritate către Colegiul Medicilor Dentiști pentru materiale de protecție și dezinfecție alocate Spitalului Județean - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

PLUS Suceava, apel public la solidaritate către Colegiul Medicilor Dentiști pentru materiale de protecție și dezinfecție alocate Spitalului Județean

De    •   Publicat acum O săptămână, 26 martie 2020   •   Fara comentarii

PLUS Suceava face apel public de solidaritate către Colegiul Medicilor Dentiști pentru sprijinirea Spitalului Județean Suceava cu materiale medicale de protecție și dezinfecție.

Conducerea partidului afirmă, într-un comunicat, că Suceava a devenit cel mai mare focar de coronavirus din România,  ”iar situația este în continuă degradare, cu numeroase decese și cazuri confirmate dintre care un număr important de cadre medicale”.

Potrivit PLUS, una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă medicii și personalul medical atât la nivelul municipiul Suceava cât și la nivel de județ, este lipsa de materiale medicale de protecție și dezinfecție,  aceștia fiind trimiși în prima linie de luptă cu virusul fără a se putea proteja.

Sunt semnale foarte clare din partea cadrelor medicale că decizia de transformare a Spitalului Județean Suceava în centru de tratare a pacienților cu COVID – 19, decizie la care s-a opus inclusiv Colegiul Medicilor din Suceava, s-a luat înainte de a se asigura suficiente mijloace de protecție a personalului medical”.

Președintele PLUS Suceava Radu Rey face apel public la solidaritate către Colegiul Medicilor Dentiști, în condițiile în care toate cabinetele de medicină dentară au fost închise, cu excepția celor desemnate pentru urgențe,  să identifice toate  resursele disponibile de materiale medicale de protecție și dezinfecție care sunt vitale pentru protejarea personalului medical din cadrul Spitalului Județean Suceava”.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum O săptămână, 26 martie 2020
 • de:
 • Ultima modificare: martie 26, 2020 @ 3:12 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string jowYjX to the field below: