Consiliul Județean Suceava mai alocă 55.000 lei unei case de avocatură din București în speranța că va putea deschide depozitul de deșeuri din Pasul Mestecăniș - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Consiliul Județean Suceava mai alocă 55.000 lei unei case de avocatură din București în speranța că va putea deschide depozitul de deșeuri din Pasul Mestecăniș

De    •   Publicat acum 1 lună, 27 februarie 2020   •   Fara comentarii

Consiliul Județean Suceava va aproba, în ședința de vineri, alocarea unei noi tranșe de bani pentru reprezentarea în instanță în cazul depozitului de deșeuri din Pasul Mestecăniș.

55.000 lei vor fi direcționați spre Societatea Civilă de Avocați Stoica & Asociații București, ce a asigurat reprezentarea în dosarul nr. 403/117/2019 la Tribunalul Cluj, Secția mixtă de contencios administrativ și fiscal.

În raportul întocmit de Direcția Administrație Publică Locală din CJ se menționează că  ”este necesară asigurarea consultanței, asistenței și reprezentării în instanță de către o casă de avocatură specializată în astfel de litigii de complexitate ridicată și având un impact mediatic deosebit”.

Administrația județeană îl are opozant pe Maxim Samuilă Aristide, localnic din Pojorâta, care de ani buni contestă în justiție, alături de alte persoane, amenajarea depozitului de deșeuri din vârf de munte, solicitând desființarea depozitului.

În opinia Consiliului Județean Suceava,  ”desființarea depozitului ar genera o criză majoră la nivelul județului prin dispariția unei locații conform standardelor în vigoare, unde populația și agenții economici din zona de munte a județului să depoziteze deșeurile menajere”.

Consiliul Județean Suceava a plătit până acum Societății Civile de Avocați Stoica & Asociații București 130.000 lei pentru reprezentările în instanță.

Depozitul de gunoi din Pasul Mestecăniș a fost construit de CJ Suceava cu fonduri europene de 7,3 milioane euro, lucrările au fost recepționate, dar obiectivul nu poate fi deschis până la soluționarea acțiunii în justiție.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 lună, 27 februarie 2020
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 27, 2020 @ 12:49 am
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string KBaye3 to the field below: