Primăria Suceava s-a dotat cu 2.000 de măști împotriva coronavirusului.  Lungu: “Sunt spații pentru carantină rezervate în jurul municipiului, dar căutăm să mai închiriem” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Primăria Suceava s-a dotat cu 2.000 de măști împotriva coronavirusului.  Lungu: “Sunt spații pentru carantină rezervate în jurul municipiului, dar căutăm să mai închiriem”

De    •   Publicat acum 1 lună, 26 februarie 2020   •   Fara comentarii

”Am cumpărat 2.000 de măști de protecție împotriva coronavirusului, am dat 1.500 la școli, să putem gestiona lucrurile dacă apar probleme și 500 de măști avem la Primărie.

Am mai comandat 1.500 de măști la București, avem promisiunea că vin vineri, intenționăm să le avem la Primărie pentru cei care vin aici cu treburi.

La toate etajele Primăriei sunt puse automate cu dezinfectant.

Nu am o situație despre câte persoane sunt în carantină în municipiul Suceava”  a declarat miercuri primarul liberal Ion Lungu.

El a mai spus că prefectul Alexandru Moldovan i-a solicitat, dacă va fi nevoie, să furnizeze mâncare și apă persoanelor izolate la domiciliu, cheltuielile urmând să fie decontate de Ministerul Sănătății.

Lungu a precizat că ”sunt spații pentru carantină rezervate în jurul municipiului Suceava, dar preventiv căutăm să mai închiriem, să găsim o locație cu 5-10 camere. Mâine în ședința Consiliului Local vom lua 100.000 lei din fondul de rezervă să avem pentru închirierea unor spații, pentru apă și mâncare”.

În Primăria din Areni și la cea din Burdujeni se vor desfășura la sfârșit de săptămână acțiuni de dezinfecție generale, fiind propuse aceleași măsuri și în autobuzele TPL.

La nivel național, miercuri dimineață erau 26 de persoane în carantină și 2.077 de persoane monitorizate la domicilii.

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 lună, 26 februarie 2020
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 26, 2020 @ 11:15 am
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string K9vscH to the field below: