Jurnalistul Dinu Zară demisionează din USR și se reîntoarce în presă: ”În viață nu reușim să luăm întotdeauna cele mai bune decizii” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Jurnalistul Dinu Zară demisionează din USR și se reîntoarce în presă: ”În viață nu reușim să luăm întotdeauna cele mai bune decizii”

De    •   Publicat acum 1 lună, 23 februarie 2020   •   5 comentarii

Doar trei săptămâni a rezistat ziaristul sucevean Dinu Zară în cadrul USRel a anunțat azi că demisionează din partid, deoarece  timpul mi-a arătat că am estimat greșit impactul pe care asumarea unui rol politic îl va avea asupra mea în plan personal.

În viață nu reușim să luăm întotdeauna cele mai bune decizii, important este să le corectăm pe cele eronate”.

Asta după ce Zară anunțase că este nominalizat pentru candidatura la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava.

Pentru mine, nicio funcție și niciun beneficiu nu compensează sacrificiile pe plan personal și familial.

Nu vânez funcții sau beneficii și nu mă amăgește mirajul puterii.

Mai important pentru mine este să fiu împăcat cu mine însumi, curat în fața propriei conștiințe, liniștit și fericit.

Renunț la componenta politică, dar nu renunț la luptă.

Am început demersurile pentru a înființa o organizație civică, apolitică și independentă, împreună cu oameni care îmi împărtășesc idealurile, valorile și principiile pe care le-aș fi promovat în politică.

Vom milita pentru transparentizarea activității instituțiilor publice, pentru participarea activă a cetățenilor la actul administrativ, pentru dezbateri publice reale în comunitate, vom monitoriza activitatea demnitarilor, aleșilor și instituțiilor publice și le vom sancționa derapajele și abuzurile, dar vom propune și soluții concrete”, a mai precizat el.

 

DANIEL BOGHIȚA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 lună, 23 februarie 2020
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 23, 2020 @ 12:36 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

5 comentarii

 1. vasile spune:

  Eu ani de zile am tinut partea USR pana ce a plecat Dan acrit de ….Barna a preluat fraele asta fiind primul dezastru insa prin alianta cu PLUS a incepud dezastrul total pentru USR Cei de la plus au postaci agresivi cum ar fi Oliviana Ursuleac , o femeie fara scrupule care injura si injoseste pe toata lumea folosind dictonul , Cine nu e cu noi , e impotriva noastra .Eu am avut si inca am probleme din cauza acestei femei care nu se opreste asa usor , reclama tot peste tot incursiv la Facebooc cu interesul sa primesti block .Ea face campanie PLUS , GASCA CU DOAR 3 % DAR CU PRETENTII .——Felicitari ca v-ati trezit la timp .—-

 2. arhivistul spune:

  Jurnalistul (?) Zară spune de fapt că, în politică, strugurii nu doar că sunt greu de cules, sunt și foarte acri.

 3. Madalin spune:

  Ma miram eu ca Dinu se baga în mocirla asta numita politică.. Mai ales cu o filiala usr Suceava de tot rasul, și cu plus Suceava plini de oameni agresivi și traseistii.. Pai cine sai facă omului asta campanie? Cucoana aia care injura pe Facebook, sau psdisti de la plus Fălticeni? Pai cu el poate aveau vreo șansă pentru un consilier județean cu Dinu.. Dar asa iau 3 %..

  • dorint spune:

   Sunteti prost informat in multe privinte , idolul dvs, dl.Zara s-a retras fiindca are multe antecedente, cea mai grava fiind aceea ca ii tinea pagina de FB a primarului in functie dl.Lungu , asa ca mai lasati-o balta cu comentarii aiuristice adresate altor candidati sau contracandidati!

 4. mobutusesekocucungbenduwazabanga spune:

  Totuși, cei care postați pe-aici, indiferent din care formațiune politică faceți parte sau sunteți simpatizanți, încercați să vă faceți înțeleși folosind limba română…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string VncZ6r to the field below: