Încălzirea Bazarului din Suceava costă 26 milioane lei - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Încălzirea Bazarului din Suceava costă 26 milioane lei

De    •   Publicat acum 3 luni, 22 februarie 2020   •   2 comentarii

Primăria Suceava are nevoie de 26 milioane lei pentru asigurarea încălzirii în Complexul Comercial Bazar.

Un proiect care vizează achiziționarea instalațiilor de încălzire precizează că ar fi nevoie de două module termice, 73 de aeroterme, 55 de perdele de aer, 1.402 detectoare de fum, 44 de sirene, 70 de trape de evacuare a fumului și 49 de declanșatoare manuale.

Agentul termic ar urma să fie furnizat de Thermonet prin sistemul centralizat, magistrala termică având traseul prin apropiere.

Încălzirea ar urma să se facă în corpurile C1/C3 și C2/C4, care totalizează 10.368 mp.

Dacă totul va decurge conform proiectului, investițiile ar urma să se încheie în 2023.

În prezent, Complexul Comercial Bazar Suceava funcționează cu 1.337 de chișcuri amplasate pe cele două platouri, cu un regim semideschis, fiind supus intemperiilor.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 luni, 22 februarie 2020
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 22, 2020 @ 11:38 am
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. Marcel spune:

  Sunt curios daca au facut calcule, cat incaseaza de la cei care au chioscuri in bazar, ce alte cheltuieli mai sunt si in cat timp se recuperează investiția. Probabil ca nu, sau nu se va recupera niciodata. Bazarul e doar un camp de lupta pentru voturi, un spatiu unde frauda fiscala este la ea acasa, unde contrabanda este infloritoare. Si iata ca statul, care ar trebui sa ia masuri, inca o data investeste in acest bazar.

 2. mobutusesekocucungbenduwazabanga spune:

  Alți bani pe care trebuie să-i fure otrepele politice…Din păcate, românul fraier pune botul la tot felul de prostii și promisiuni aiurea, negîndindu-se că aceste idioțenii fără valoare sunt făcute din buzunarul lui, cel al plătitorului de taxe și impozite. Toți, dar TOȚI din așa zisa politică românească, de la prezidente și pînă la ultimul pîrlit de consilier comunal, de-a lungul anilor își trag ”dreptul” de pe spinarea fraierilor/votanților, votanți care parcă sunt hipnotizați de prostia colectivă, sau în cel mai fericit caz bolnavi de ”Sindromul Stockholm”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 8Z0oPC to the field below: