Italienii din Busca strâng bani pentru repatrierea corpului unei fălticenence decedate într-un accident rutier - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Italienii din Busca strâng bani pentru repatrierea corpului unei fălticenence decedate într-un accident rutier

De    •   Publicat acum 3 luni, 20 ianuarie 2020   •   Fara comentarii

Georgeta Mariana Vasilcu, o româncă de 49 ani originară din Fălticeni, a încetat din viață pe data de 16 ianuarie 2020, în jurul orei 20.00, în urma unui accident rutier petrecut pe via del Bosco, între localităţile Passatore şi San Pietro del Gallo din provincia Cuneo.

 

 

Femeia era rezidentă alături de familia sa în localitatea italiană Busca din provincia Cuneo și lucra ca îngrijitoare. În aceea seară, ea se afla la volanul mașinii sale, o Toyota Yaris, când din cauze în curs de investigare încă s-a lovit frontal de un autobuz care venea din sens opus. În autobuz se afla doar șoferul, care nu a suferit răni grave, dar românca noastră în schimb a decedat în urma rănilor suferite după impact, potrivit www.jurnalemigrant.com.

 

 

Georgeta Maria Vasilcu lasă în urma sa doi copii, unul de 29 de ani și unul de 16 ani, care acum au nevoie de ajutor pentru repatrierea mamei lor.
Localnicii din Busca, unde Georgeta era cunoscută și apreciată de mulți locuitori, au dat startul unei strângeri de fonduri care se ține la magazinul cu articole sportive Gastaldi din piazza Savoia, nr. 12.

„RO55 RZBR 0000 0600 0931 7223 – Vasilcu Andrei. Cine are posibilitatea, să pună mâna pe inimă pentru a ajuta familia îndrăgitei noastre prietene, Georgeta Mariana Vasilcu pentru a putea fi repatriată în România. Mulțumesc tuturor din inimă”, este mesajul publicat de prietena femeii decedate, Koromi Irina.

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 luni, 20 ianuarie 2020
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 20, 2020 @ 10:00 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string gGQHz7 to the field below: