Polițiștii de la rutieră au făcut prăpăd în weekend! 552 de amenzi în valoare de 274.806 lei și 67 de permise de conducere reținute

de | ian. 14, 2020 | Știri | 0 comentarii

Serviciul Rutier Suceava împreună cu formaţiunile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat, în perioada 10-12 ianuarie a.c., acțiuni punctuale pe raza județului pe linia combaterii excesului de viteză – una din principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave.

Au fost aplicate 572 sancţiuni contravenționale,în valoare de 274.806 lei, dintre care 405 pentru încălcarea regimului legal de viteză și 167 pentru alte abateri rutiere.

De asemenea au fost reținute  67 permise de conducere dintre care 46 pentru viteză și 21 pentru alte cauze și  au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Polițiștii au exemplicat cu cazul unui bărbat de 50 de ani din oraşul Broşteni, care a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea poliției în timp ce conducea autoturismul pe DN 17 cu viteza de 106 km/h, pe un sector de drum pe care limita maximă permisă de lege era de 50 km/h.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional pentru încălcarea prevederilor O.U.G. nr.195/2002 republicată privind circulaţia pe drumurile publice și i s-a reținut permisul de conducere.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest