Incendii la Todirești și Panaci.  Doi bătrâni au suferit atacuri de panică

de | dec. 26, 2019 | Știri | 0 comentarii


Miercuri, militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Todirești, au intervenit cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie în satul Costâna, comuna Todirești.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la o șură, cu pericol de propagare la casa de locuit și la celelalte anexe gospodărești.

Proprietarii, în vârstă de 84, respectiv 72 ani, au suferit atacuri de panică.

Pompierii paramedici de pe echipajul SMURD le-au acordat primul ajutor medical, iar cei doi soți și-au revenit, refuzând ulterior transportul la spital.

Au ars șura din lemn, acoperită cu azbociment, pe o suprafață de aproximativ 60 mp., corp comun cu adăpostul de animale, elemente de tâmplărie și aproximativ 5 tone de fân.

În incendiu au pierit un porc și doi câini.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic al curentului electric generat de un cablu electric defect.

În aceeași zi, militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu două autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Drăgoiasa, comuna Panaci.

La sosirea echipajelor, ardea o bucătărie de vară, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie.

Au ars bucătăria de vară pe o suprafață de aproximativ 32 mp., bunuri de uz casnic, un frigider, un aragaz și 3 butelii cu gaz metan.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului sau scânteilor provenite din coșul de fum deteriorat.

 

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest