Noi parcări cu plată în centrul municipiului Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Noi parcări cu plată în centrul municipiului Suceava

De    •   Publicat acum 2 luni, 13 decembrie 2019   •   1 comentariu

Începând de luni 16 decembrie vor fi introduse parcări cu plată pe alte două străzi din centrul municipiului Suceava, Vasile Bumbac și Nicolae Bălcescu.

În aceste zone au fost montate 5 parcometre, în perioada următoare urmând să fie amplasate încă două.

Tariful de parcare este de 2 lei/oră, în timp ce în parcările subterane prețul este de 1 leu/oră.

 

BEATRICE OȘEAN

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 luni, 13 decembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 13, 2019 @ 9:52 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. arhivistul spune:

  Cred că ‘muncipiul’ Suceava este printre puținele localități din țară care nu au tarif pentru o zi de parcare. Chiar și la Vatra Dornei sau, rușinos pentru Lungu, la Fălticeniul lui Coman, pentru parcare este tarif orar și tarif pentru ziua de parcare. La Suceava, nu, Lungu o ține cu ‘Batman, Batman’! În acest context, rugămintea mea, ca reprezentant al pulimii care face zilnic naveta cu mașina proprie, este să-i solicitați primarului Lungu să accepte și un tarif pentru ziua (opt ore) de parcare. Mizez pe influența voastră deoarece între voi și administrația publică locală este o simbioză perfectă (semnați zilnic condica la instituții și vă alegeți cu enșpe ‘breaking news’). La urma urmei, așa cum au plîns niște fătuci și un zmeu din presa suceveană pe umerii riveranilor palatului administrativ, plîngeți, vă rog, la ușa ui Lungu pentru un tarif pe ziua de parcare pe străzile Sucevei. P. S. Mizez pe faptul că colaboratorul ZdpN pe Suceava, care de cele mai multe ori scrie pentru Fălticeni ce nu îndrăznește să scrie pentru Suceava, îl va întreba pe primarul Lungu de ce la Suceava nu există tarif pentru ziua de parcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 5EHYDU to the field below: