Stan își face planuri: “Nu am luat în calcul demisia mea” / “Sunt de acord cu alegerile anticipate, indiferent care va fi decizia partidului” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Stan își face planuri: “Nu am luat în calcul demisia mea” / “Sunt de acord cu alegerile anticipate, indiferent care va fi decizia partidului”

De    •   Publicat acum 1 lună, 12 decembrie 2019   •   1 comentariu

Președintele PSD Ioan Stan a organizat joi, alături de primarul municipiului Fălticeni Cătălin Coman, o conferință de presă pe care a început-o cu obișnuitele critici la adresa Guvernului PNL Orban și a președintelui Klaus Iohannis.

Ocazional, s-au strecurat și înțepături la adresa șefului liberal al CJ Suceava Gheorghe Flutur.

În cea de-a doua parte a conferinței, răspunzând la întrebări, Stan a fost solicitat să se refere la darea în folosință a șoselei ocolitoare nefinalizate a municipiului Suceava :  “Nu am deschis-o eu… da, am fost acolo, am invitat ministrul Transporturilor, pe centură se circulă. A avut autorizație șoseaua, știu că Poliția a dat aviz, le puteți pune lor întrebări…”.

În legătură cu primarii PSD care l-au susținut pe Iohannis la prezidențiale și la eventualele urmări politice, Stan a spus :  “Poate am avut un caz, la Păltinoasa, deocamdată este membru PSD, va candida de la ce partid vrea. Eu nu-l dau afară, îl ținem în partid, așa am hotărât noi. Nu vom avea nicio demisie la cele 114 UAT -uri, nu am luat în calcul demisia mea”.

Întrebat dacă a stabilit candidații pentru alegerile de primari de anul viitor, șeful PSD Suceava a replicat  “am făcut discuții, în ianuarie vom definitiva, facem un sondaj, dar nu știm întreaga listă”.

Referindu-se la posibilitatea alegerilor parlamentare anticipate, Stan a fost clar : “Da, eu sunt de acord, indiferent care va fi decizia partidului! Este un bun examen pentru noi. Este o bună ocazie pentru PSD de a-și demonstra forța.   ”

                    

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 lună, 12 decembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 12, 2019 @ 2:57 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. arhivistul spune:

  Întrebat dacă mai vrea un mandat de parlamentar, al șaselea, Stan a spus: ‘Io niși în doauî mii șaișpi n-am vrut, da’ m-o rugat Ponta, mi-o zîs cî-s la primu’ mandat di senator. Na, dacî mă roagî Șiolacu, mai iau un mandat di deputat, c-o șî șie nou ș-aista, n-am mai fost deputat di patru ani’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 9KLCZO to the field below: