CULMEA IPOCRIZIEI  Traseistul Băișanu: “Este absolut necesar ca în politica românească să apară oameni noi, oameni curați” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

CULMEA IPOCRIZIEI  Traseistul Băișanu: “Este absolut necesar ca în politica românească să apară oameni noi, oameni curați”

De    •   Publicat acum 1 lună, 7 decembrie 2019   •   1 comentariu

Deputatul traseist sucevean Alexandru Băișanu, care a ajuns la partidul de buzunar Forța Națională, a organizat sâmbătă o conferință de presă în cadrul căreia și-a prezentat doi colegi.

În lipsă de alte realizări, după ce a fost ejectat și de Popescu Tăriceanu din ALDE, Băișanu a reluat șabloanele morale și patriotice :  ”România este singura țară din Europa care încă nu are un partid naționalist, România n-are anticorpi în politică.

Menirea acestui partid este de a demonstra românilor că au rămas în continuare români, că țara în care trăim trebuie să fie una unită, nu bazată pe intrigi, ură și defăimare.

Ne dorim ca România să fie o țară demnă în fața celorlalte state, ne dorim ca politicienii să aibă demnitate, putere, forță și capacitate de a lupta pentru țara care le-a oferit posibilitatea să ajungă în funcții înalte.

Este absolut necesar ca în politica românească să apară oameni noi, oameni curați, oameni care au în spate experiență, care au capacitatea de a exprima și politic valorile pe care se bazează în slujba și în numele cetățenilor”.

Băișanu s-a mai lăudat că  90 și ceva la sută”  din organizația ALDE Suceava l-a urmat la Forța Națională, dar a evitat să ofere cifre, probabil pentru a nu se face de rușine.

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 lună, 7 decembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 7, 2019 @ 11:51 am
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. Maria spune:

  România are anticorpi. Se numesc PLUS şi USR şi funcţionează grozav împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string MzdR1o to the field below: