Rădulescu critică Guvernul PNL, pe care-l acuză de “neputință și rea-credință” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Rădulescu critică Guvernul PNL, pe care-l acuză de “neputință și rea-credință”

De    •   Publicat acum 2 luni, 3 decembrie 2019   •   3 comentarii

După ce partidul din care face parte a fost scos de la butoanele, deputat PSD de Suceava Alexandru Rădulescu este foarte critic la adresa premierului PNL Ludovic Orban.

Rădulescu a trimis azi presei locale un comunicat în care spune că bilanțul unei luni de guvernare liberală  “demonstrează, fără dubii, neputința și rea-credința acestora : un euro valorează aproape 5 lei, indicele ROBOR crește – fapt ce duce la creșterea prețurilor și a cuantumului ratelor românilor, nivelul de îndatorare al țării a crescut cu aproape 2 miliarde euro și deficitul bugetar a ajuns la 4,4%, ceea ce poate atrage un infringement de la UE (doar dacă nu se aplică standarde diferite pentru guvernarea PSD și guvernarea PNL, în schimbul unor servicii pe care cei din urmă s-au obligat a le face)”.

Rădulescu abordează și situația din județul Suceava :  “Rectificarea a fost negativă, cu minus 195.000 lei, la capitolul Drepturile copiilor cu cerințe educaționale speciale, care frecventează învățământul special”.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 luni, 3 decembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 3, 2019 @ 12:03 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

3 comentarii

 1. arhivistul spune:

  Nu înțeleg de ce se dă atît de lovit de schimbare Rădulescu, doar bea și azi, ca tot omul de stînga, același whisky, din brandul acela tare bun!

 2. Victor spune:

  Ba baiatule, tu nu stii ce vorbesti!
  ”Astia” guverneaza de o luna si jumatate, iar tu vorbesti de deficite de 5%. Chiar daca ar fi luat masuri bune, in economie ele isi prduc efectul dupa cel putin 6-12luni. Pot sa-ti tin o prelegere despre economie, …….dar cred ca dl Andrusca sigur m-ar intelege mai bine. Iti va explica el cum sta treaba cu economia.
  Intr-o tara normala tu ai fi maxim portar pe undeva.

  P.S. Poate stii ceva istorie, iti dau un exemplu, masurile din timpul domniei lui Cuza, si-au produs efectul mult dupa …………
  In economie este acel efect de tsumanii, se produce acel cutremur in larg, iar efectele se vad dupa ceva timp. Deci, toate masurile luate de voi, matale le critici. Esti la fel de mobilat la mansarda ca si Aldea, Gheorghiu sau Vasiliu. In economoia reala sunteti zero.
  Hai sictir.

  • Michael spune:

   Nea Victore, nu stiu daca Alexandru Radulescu este zero la mansarda, dar mataluta esti zero si la economie si la limba romana. Nah, uite de ce avem atitia analfabeti functionali. Si ca tot nepriceputul, dai inainte cu istoria. Crezi ca dupa reformele lui Cuza taranii au trait mai bine? De asta au fost atitia omoriti la rascoala si de aia erau 80% analfabeti tot atunci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 6URVZD to the field below: