Urmărire în trafic după un șofer vitezoman cu permis suspendat, la Horodnic de Sus - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Urmărire în trafic după un șofer vitezoman cu permis suspendat, la Horodnic de Sus

De    •   Publicat acum 6 luni, 29 noiembrie 2019   •   Fara comentarii

Joi seara, în timp ce acționa pe DN 2E din Horodnic de Sus, un echipaj rutier din cadrul Poliției Rădăuți a înregistrat cu aparatul  radar un autoturism care circula cu viteza de 123 km/h, pe un sector de drum cu limita de 50 km/h, motiv pentru care a efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă conducătorul auto nu s-a conforma și a continuat deplasarea.

S-a procedat la urmărirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție în funcțiune, concomitent cu solicitarea de sprijin celorlalte echipaje de poliție aflate în serviciu.

Autoturismul urmărit a fost identificat pe strada Ștefan cel Mare din Rădăuți, fiind efectuat semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul auto și-a continuat deplasarea către Horodnic de Sus, iar după circa 2 km s-a reușit blocarea în trafic a acestuia, conducătorul auto, un tânăr de 22 ani din Voitinel fiind  imobilizat de polițiști prin folosirea cătușelor.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că tânărul are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier.

I s-a întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat.

Totodată, pentru faptele de natură contravențională comise prin încălcarea normelor rutiere, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă de 3.480 lei.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 luni, 29 noiembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 29, 2019 @ 12:41 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string DYh3oz to the field below: