Instalația de nocturnă de pe stadionul Areni va costa 1,7 milioane euro

de | nov. 22, 2019 | Știri | 0 comentarii

Proiectul instalației de nocturnă de pe stadionul Areni din Suceava va fi supus votului consilierilor locali în ședința din 28 noiembrie.

Valoarea totală a investiției este de 8.168.883 lei (aprox. 1,7 milioane euro), iar durata de realizare de 12 luni.

Proiectant general este SC Moldproiect ASD Suceava (șef proiect Bogdan Adomniței).

Detaliat, vor fi achiziționate 4 turnuri din metal zincat cu o înălțime de 40 metri, 94 de corpuri de iluminat tip proiector cu halogen 2000 W cu aprindere rapidă, 50 de corpuri de iluminat tip proiector cu halogen 2000 W cu aprindere normală, 24 de corpuri de iluminat proiector halogen 2000 W LED 480 W pentru instalație antipanică, 4 tablouri electrice, un tablou electric general de rezervă și 11.830 ml. cabluri electrice de diferite tipuri.

Nocturna va putea fi omologată pentru meciurile de Liga 1, dar și pentru meciurile din fazele finale ale Cupei României.

În ultimii 3 ani, Primăria Suceava a închiriat de două ori instalații de nocturnă pentru partidele cu Steaua și Dinamo din Cupa României.

RADU OSTAFIE

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videouri Recente

Se incarca...