Consiliul Local Suceava alocă noi fonduri pentru biserici: 100.000 lei Parohiei Armene

de | nov. 22, 2019 | Știri | 0 comentarii

În ședința festivă din 28 noiembrie (Ziua Bucovinei), Consiliul Local Suceava va aloca 100.000 lei Parohiei Bisericii Armene și 50.000 lei Bisericii ortodoxe de la Spitalul Județean.

În primul caz banii vor fi folosiți pentru lucrări de reabilitare/restaurare a bisericii Sfânta Cruce, iar în cel de-al doilea pentru schimbarea învelitorii.

În cadrul aceleași ședințe, Parohiei Sf. Trei Ierarhi i se va suplimenta cu 50.000 lei alocarea inițială de 50.000 lei pentru acest an.

Suma urmează să fie direcționată, în plină iarnă, pentru continuarea lucrărilor de construire la centrul de servicii sociale al parohiei (turnarea planșeului de beton).

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest