45 zile – perioada de programare pentru susținerea probei practice la examenul auto în municipiul Suceava

de | nov. 22, 2019 | Știri | 0 comentarii

Sucevenii din municipiul reședință care doresc să susțină examenul pentru obținerea permisului de conducere trebuie să aștepte aproximativ 45 zile, iar cei din Fălticeni, Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc – 60 zile.

Acestea au fost informațiile oferite de prefectul PSD Mirela Adomnicăi, care se pregătește să elibereze postul.

Pentru aceste examene sunt termene diferite, în funcție de tipul de examinare și de locația în care se desfășoară proba.

Adomnicăi a dorit să scoată în evidență că perioada de programare este în scădere față de anul trecut :  “Suntem, ca și programare, între o lună și jumătate în municipiul reședință și până la 2 luni în celelalte puncte de programare”.

Candidații pentru obținerea permisului auto care au urmat cursurile școlilor de șoferi în Fălticeni, Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc preferă să dea proba practică în orașele lor decât să se înscrie să dea examenul la Suceava.

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest