Stan îi ridică ode lui Dăncilă: „Am văzut reacții normale la stres accentuat, a răspuns fără ezitare la întrebări, a găsit puterea să facă haz de necaz” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Stan îi ridică ode lui Dăncilă: „Am văzut reacții normale la stres accentuat, a răspuns fără ezitare la întrebări, a găsit puterea să facă haz de necaz”

De    •   Publicat acum 3 săptămâni, 21 noiembrie 2019   •   1 comentariu

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a emis azi un comunicat în care reamintește că se menține de partea Vioricăi Dăncilă în turul 2 al alegerilor prezidențiale.

După ce l-a susținut pe Liviu Dragnea, fostul președinte–infractor al partidului, Stan pune în antiteză dezbaterile organizate de candidații PNL și PSD :  Pe de o parte, asistența selectată cu grijă pe criteriul esențial al lipsei de coloană vertebrală, pe de cealaltă 50 de ziariști folosind fără nici un menajament o adevărată artilerie de întrebări, cele mai multe voit incomode.

Am auzit și vorbe goale ce încercau a trece drept răspunsuri pline de înțeles la cele, foarte puține întrebări, cu subiect și predicat reflectând așteptările românilor.

La polul opus, am văzut o femeie venită să se întâlnească cu cei care au dorit acest lucru și cărora nu li s-au impus nici un fel de restricții pentru aceasta.

Am văzut cum unii dintre cei care o interpelau agresiv pe Viorica Dăncilă sufereau vădit transformări de atitudine pe măsură ce primeau răspunsuri la care nu se așteptau și care veneau să-i pună în situații delicate sau chiar penibile.

Am văzut și recții absolut normale la stres accentuat și prelungit ca cea referitoare la aria cercului.

Am văzut o femeie care a răspuns fără ezitare la întrebări ce vizau arii de interes foarte diferite, în mod clar, fără elucubrații de zăpăcire a auditoriului și mai ales fără aere de superioritate.

N-a ocolit nici o întrebare.

A găsit puterea să facă haz de necaz cerând să i se verifice tocul de la ochelari, căzut de la pupitru, pentru a se dovedi că nu are căști de receptionare a unor răspunsuri șoptite de staff.

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 săptămâni, 21 noiembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 21, 2019 @ 7:24 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. Andrei spune:

  Este greu, foarte greu pentru PSD, mai ales la Fălticeni. Se înclină balanța în partea dreaptă. Oamenii știu să aprecieze valoarea și să facă diferența.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string cidw5J to the field below: