Nechifor, avertisment către Flutur: “E ultima oară când îl rog să fie foarte atent!” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Nechifor, avertisment către Flutur: “E ultima oară când îl rog să fie foarte atent!”

De    •   Publicat acum 8 luni, 11 octombrie 2019   •   6 comentarii

Deputatul sucevean Cătălin Nechifor (Pro România) a susținut azi o conferință de presă în care s-a referit și la  “blatul politic”  dintre șefii PNL și PSD Suceava, Gheorghe Flutur și Ioan Stan.

Nechifor a spus că “PSD a cedat județul PNL- ului.

Flutur nu e genul care să rămână dator, e pur și simplu călare pe PSD, va continua această formulă în care va da extrem de mult în PSD și nu e tocmai normal, Flutur este președintele tuturor celor care trăiesc în județ și a primarilor.

E bine să avem un echilibru, iar eu voi fi o pavăză în calea unor posibile abuzuri și a unor derapaje pe care le-am văzut și în trecut.

E ultima oară când îl rog pe dl. Flutur, de data viitoare dacă va fi cazul n-o să mai folosesc cuvântul acesta, să fie foarte atent!

E la o vârstă de maturitate politică, poate fi un tip așezat, să se gândească foarte atent că puterea e trecătoare”.

Solicitat să detalieze subiectul, Nechifor a spus că  “blatul a început în 2016, n-aș folosi cuvântul  mită,  aș putea să folosesc drept viziune de dezvoltare introducerea drumului județean Mălini-Borca în pachetul celor 9 finanțate din PNDL.

Zona înțeleg că are o valoare imobiliară foarte bună pentru mulți oameni interesați și a fost o surpriză că a fost integrat acel traseu”.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 8 luni, 11 octombrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 11, 2019 @ 11:43 am
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

6 comentarii

 1. Ion spune:

  Catalin Nechifor este penibil ca Ponta. Oleaca a reusit sa se dea cocosel la tv si iar sare ca maimuta la poza. Te-au batut liberalii si pedelistii peste tot dar tu tot mare te dai..Mai bine te culci pana anul viitor cand o sa candidezi. Patru ani ai dormit cat ai fost presedintele CJ Suceava, acum ai cateva zile in care esti treaz vreo 5-6 ore pe zi si ai obosit deja. Somn, mult somn, doar atat iti trebuie. Pentru tine e suficient.

 2. arhivistul spune:

  Dăncilă, țoapa pusă în fruntea guvernului borfașilor, n-ar fi existat dacă Nechifor nu s-ar fi transferat de la Bruxelles la București.

 3. realitateafalticeneana spune:

  Aici ai dreptate arhivistule. Dar si Fălticeniul nu ar ar avea DATORII DE 250 MILIARDE DE LEI VECHI făcute de coman dacă nu ar fi existat BLATUL local intre PDL si PSD.
  PS. Va veni vremea când se va afla cum s-au cheltuit creditele de 250 miliarde de lei vechi și câti din acești bani s-au FURAT.

  • Dan spune:

   Mata realitateafalticeneana te antrenezi de vreun an sa comentezi. Stai blajin ca pedelistii lui Tofan care au tradat toti municipiul Fălticeni și aun profitat de naivitatea preotului Mihaila vor merge la lada de gunoi. Flutur le-a comandat blatul si ei l-au executat. Stan a avut Falticeni la picioare. Coman a pus pavele proaste, interlopii au firme si s-a pus si asfalt prost in oras care nu mai este bun de nimic. Falticenenii îi detesta pe pedelisti si nu vor vota PNL dacă îi văd acolo. Așa ca matale care ești de la PNL au misiunea sa le dai lovitura de gratie. Vasiliu trebuie sa scape de gașca Tofanilor.

 4. mobutusesekocucungbenduwazabanga spune:

  Anul ăsta, în a doua jumătate a lunii iunie, mi-am dorit să fac din nou-și chiar am făcut cu auto unul dintre cele mai frumoase trasee montane din țara asta și anume Mălini-Borca. A fost cred că a șasea traversare a Munților Stînișoara de cînd ”mă știu”. Am fost 3 adulți și un copil cu un sedan (Mitsubishi) și cu care am reușit să traversăm cu greu această zonă superbă, dar compromisă și distrusă pe mulți zeci de ani de exploatările forestiere idioate, atît în partea județului Suceava, cît mai ales a județului Neamț. Nu mai vorbesc că la ”Crucea Talienilor”, lîngă vechea cruce metalică, trona un ”kitsch” de cruce din beton de prost gust, o groapă plină cu apă… Din Crucea Talienilor spre Borca, drumul este o adevărată aventură chiar dacă coboară. Terasamentul vechiului drum construit de italieni în 1905 din piatră cubică de granit (macadam de 50 x 50 x 50 mm, mai mică ca ca cea de-a fost pusă pe drumurile tîrgului nostru), este rupt la propriu de transportul forestier. Și ca să ”punem colac peste pupăză”, bandiții lemnului nu s-au mulțumit doar cu simpla ”corhăneală” cu TAF-uri și tractoare, ci au adus în vîrful muntelui TIR-uri cu care să care și să distrugă vechiul drum într-un mod ”cît mai eficient”. Coborînd spre Borca sunt porțiuni de drum unde efectiv ”umbli” pe 3 roți. Amatorilor de ieșiri în natură cu mijloace auto nu le recomand să facă traseul Mălini-Borca nici măcar cu cu un 4 x 4. Totuși dacă îl fac, pe riscul lor, să-și ia la ei hrană rece pentru vreo 2 zile, haine călduroase, un topor/secure, un hîrleț/cazma…Majoritatea zonei nu are acoperire pentru telefoanele mobile, așa că…dacă totuși vă mănîncă-n fund ca pe maimuță, anunțați prietenii și rudele pe unde doriți să hălăduiți.
  ++++++++++++++
  Revenind la Politica asta românească și politicienii care ne prăduiesc buzunarele: 2 escroci care n-au făcut, nu fac și nu vor face nimic pentru cetățenii acestui județ. Ba da, poate greșesc, vor face în așa fel încît prin ”parandărături” să le intre lor în buzunar, acestor tîlhari cît mai mulți bani.

 5. Dan spune:

  Nechifor nu va face mare lucru nici la alegerile astea Cum nu a făcut nici la altele. Ponta o sa câștige voturile în locul lui ca și în 2016, dar o va da de gard și de data asta. Un puturos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string vO10Vr to the field below: