Organizația Salvați Copiii România a donat aparatură medicală spitalelor din Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni și Dolhești

de | sept. 20, 2019 | Știri | 0 comentarii

Salvați Copiii România a decis accelerarea programului de dotare a maternităților din România, astfel încât tuturor nou-născuților să le fie asigurată șansa la viață.

Organizația a donat aparatură medicală vitală secțiilor de terapie neonatală din Câmpulung Moildovenesc, Fălticeni și Dolhești în valoare totală de 28.730 euro.

În urma datelor centralizate și a solicitărilor primite, Salvați Copiii România a decis dotarea suplimentară a Secției de neonatologie a Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc cu o lampă de fototerapie, un sterilizator de biberoane, un cântar pentru nou-născuți, un taliometru, un aspirator de secreții nazale și 4 paturi pe rotile cu saltele.

Spitalul Municipal Fălticeni va primi un incubator de terapie, iar Cabinetul Medical Dolhești un analizor de hemoglobină, un analizor pentru diferențierea celulelor albe din sânge, un analizor timp de coagulare, un cântar pentru nou-născuți, un tensiometru și un taliometru.

 

BEATRICE OȘEAN

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...