PSD Suceava își scoate în față parlamentarii necunoscuți: Bejinariu confirmă creșterea economică, Niță laudă sistemul de protecție socială

de | sept. 8, 2019 | Știri | 1 comentariu

În lipsă de realizări concrete la nivel județean, PSD Suceava a început promovarea parlamentarilor care cu greu pot fi văzuți de cetățenii din județ, evident în afara campaniilor electorale.

La acest final de săptămână, organizația condusă de către senatorul Ioan Stan i-a aburcat în față pe deputatul Eugen Bejinariu, care a reamintit că  Institutul Național de Statistică a confirmat creșterea economiei României cu 4,7% în primul semestru din 2019”  și pe proaspătul membru – senatorul Ilie Niță (fugar de la ALDE), care a menționat că  indemnizația acordată tinerilor la ieșirea din sistemul de protecție va crește de la un salariu de bază minim brut pe țară la valoarea a 3 astfel de salarii”.

Mesajele celor doi se încheie, normal, în termeni mobilizatori :  Vom continua să punem în aplicare măsurile din programul nostru de guvernare pentru o Românie stabilă și prosperă”  – Bejinariu, respectiv  Asigurarea sumelor necesare se efectuează cu încadrarea în bugetul alocat Ministerului Muncii și Protecției Sociale pentru anii următori”  – Niță.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

1 Comentariu

  1. Nelu

    Tare poza Zdpn .Coman are ciorapii negri dar gagica se uita în ochii lui ca la cinema și el ca la film la Ovidiu.Pe Bejinarriu nu îl interesează femeile dar nici bărbații nu îl baga în seama.Marza e cel mai tare.O vazut ca a pierdut tot si se uita în palma sa vada ca mai poate lua.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...