Cadariu îl face albie de porci pe Tăriceanu: “Șapte mașini, cinci neveste și patru la sută în alegeri” /  “Cel mai leneș senator” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Cadariu îl face albie de porci pe Tăriceanu: “Șapte mașini, cinci neveste și patru la sută în alegeri” /  “Cel mai leneș senator”

De    •   Publicat acum 6 luni, 1 septembrie 2019   •   Fara comentarii

 

Senatorul  invizibil  sucevean Daniel Cadariu (PNL) pune umărul la persiflarea președintelui ALDE Călin Popescu Tăriceanu.

Cadariu a distribuit, în weekend, presei locale un comunicat în care îl caracterizează  “șapte mașini, cinci neveste și patru la sută în alegeri” și  “cel mai leneș senator din actuala legislatură, dacă luăm în considerare prezența la muncă”.

Parlamentarul sucevean continuă asaltul declarativ :“Acest personaj este în permanență dispus să dea lecții oricui despre orice, de  la justiție la statul paralel, de la bursă la economie,  începând cu învățământul și terminând cu agricultura.

De parcă țară s-ar reduce la prieteni, amici economici sau servitori umili ce par a-l venera pe acest veritabil el lider maximo   al băieților deștepți și descurcăreți”.

Cadariu îl face responsabil pe Tăriceanu de fragmentarea mișcării liberale prin spulberarea PNL în anii ’90 și de divizarea partidul din 2006,  “prin excluderea lui Stolojan, Flutur  (actualul șef al lui Cadariu – n.r.)  și, în general, a tuturor celor mai valoroși decât el și  înființarea în 2014 a satelitului otrăvit al PSD – intitulat ALDE”.

La finalul comunicatului, Cadariu ajunge și la zi : “Tăriceanu speră să prostească pe față electoratul pentru a pune mâna pe funcția supremă, cea de președinte a românilor.

Ieșirea de la guvernare chiar împotriva voinței celor din partid ne arată că avem de a face cu un Tăriceanu cinic, gata să pună umărul la o criza politică cu grave consecințe”.

În puternica sa pornire, Cadariu pare a uita că Tăriceanu nu va candida la alegerile prezidențiale, coaliția ALDE-Pro România avansându-l pe actorul Mircea Diaconu.

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 luni, 1 septembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 1, 2019 @ 12:42 am
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string LaXEe7 to the field below: