Ziua și petiția!  Cușnir îi cere prefectului Adomnicăi să controleze numirea lui Harșovschi ca înlocuitor al primarului Lungu

de | aug. 22, 2019 | Știri | 0 comentarii

Șeful PSD municipiul Suceava Dan Cușnir nu-l slăbește pe primarul PNL Ion Lungu, joi trimițând presei un nou comunicat în care precizează că, în conformitate cu noul Cod Administrativ, Consiliul Local trebuie să decidă care dintre cei 2 viceprimari va fi înlocuitorul primarului în cazul în care acesta lipsește.

În ședința de Consiliu Local din aceeași zi, Lungu a stabilit că înlocuitorul lui va fi colegul de partid Lucian Harșovschi, în dauna lui Marian Andronache (PMP).

Cușnir spune că  “trebuiau supuși votului ambii viceprimari, dar la ordinul lui Lungu a fost supus votului consilierilor locali doar viceprimarul Harșovschi”.  

Concluzia subalternului lui Stan este că  “le fuge pământul de sub picioare și încearcă, chiar și prin nerespectarea legii, perpetuarea cuplului toxic Lungu-Harșovschi, prelungind astfel agonia în care se zbate Suceava.

Instituția Prefectului trebuie să se autosesizeze în acest caz grav de nerespectare a legii și să dispună un control riguros al legalității acestui proiect de hotărâre”.

Instituția Prefectului este condusă de Mirela Adomnicăi, apropiată PSD.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest